tirsdag den 9. august 2011

09.08.2011

Denne weekenden har stået i markedernes tegn. Lørdag og søndag har vi været ude på to forskellige markeder i området. Det var nogle små lokale markeder hvor man kan få billigt tøj, sko og en masse masse forskellige krydderier, oste, pølser, salamier, masser af frugt, og mange forskellige hjemmelavede ting -alt fra matés, lædertasker, bælter, smykker -you name it.
Prutten og jeg faldt begge for nogle hjemmestrikkede strikcardingans med indbygget halstørklæde (det er altså bare så smart) og dem har vi især været glade for igår og idag hvor vi har været forkølede. Igår måtte stå af bussen, en time inde i vores bustur til Montevideo, da prutten (og jeg) ikke havde det godt. Angelina havde hjemmefra ellers insisteret på at hun havde det fint da hun gerne ville i skole (YIKES!) men måtte alligevel kaste håndklædet i ringen og indrømme hun ikke var helt frisk.
Så vi har siddet herhjemme og været sølle med feber, snot og hvad der ellers følger med.

Vores crib de næste 5 måneder. 



Supreme court


Prutten har fået en cykel. HURRAH! 


You've gotta love this..

Hva'? Grønne duer? ;)

I søndags fik vi to hønseæg af en af min fars venner. De ligger nu lunt og vi krydser fingre for at der om ca.19 dage kommer små kyller ud. -hvis de ikke fik for hård medfart under hjemturen. ;)

Vi savner jer alle derhjemme i DK.  <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar